Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε αισίως στο «Πάσχα» του καλοκαιριού, την κορύφωση αν θέλετε της πιο αγαπημένης (για τους περισσότερους τουλάχιστον) περιόδου του χρόνου, του καλοκαιριού. 

Πέρα από το γεγονός ότι γιορτάζει ο… μισός γυναικείος πληθυσμός, γιορτάζει σχεδόν κάθε χωριό και πόλη την Κοίμηση της Θεοτόκου, με τους μεγάλους ή τους μικρότερους ναούς αφιερωμένους στη μνήμη της Μεγαλόχαρης. 

Στην Ημαθία, βεβαίως, έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε την «Κυρά του Πόντου» και για ακόμη μία χρονιά χιλιάδες κόσμου θα ανηφορίσουν προς την Καστανιά για να προσκυνήσουν την εικόνα της. Δεν είναι όμως η μόνη πανήγυρη… 

Το κεντρικό θέμα του 21ου φύλλου της ψηφιακής εφημερίδας InVeria είναι αφιερωμένο στην μεγάλη θεομητορική γιορτή του Καλοκαιριού και σε ναούς και πανηγύρεις της περιοχής της Βέροιας. 

Επίσης, φιλοξενείται η αφίσα και άρθρο για την συναυλία με ιερό σκοπό που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πατρίδας, για την ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ των «Παιδιών της Άνοιξης». 

Στις υπόλοιπες σελίδες φιλοξενούνται άρθρα, ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε, η φωτογραφία της εβδομάδας και, φυσικά, η στήλη «ex-Αιρετικά», στην τελευταία σελίδα. 

Καλή ανάγνωση!

Διαβάστε την εφημερίδα online:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή