leventis

Η έκπληξη δεν είναι ότι βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ή ότι ο ΓΑΠ έκανε κόμμα. Η έκπληξη ήρθε από τον Βασίλη Λεβέντη.. ναι ναι εκείνον που τον ανεβοκατέβαζαν χαζό επί 20 χρόνια γιατί τα χρόνια που οι νεοέλληνες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια αυτός φώναζε στα μικρά κανάλια και γινόταν γραφικός με τηλεθεατές να τον παίρνουν τηλ και να τον χλευάζουν. 20 χρόνια μετά οι προβλέψεις του επαληθεύτηκαν στην πλειοψηφία τους.

Στις εκλογές του 2015, πήρε το θριαμβευτικό ποσοστό 1,8 και χρησιμοποιώ τη λέξη ‘θριαμβευτικό’ καθώς γνωρίζουμε ότι τον κύριο Λεβέντη δεν τον καλούσε κανείς σε εκπομπές και στα κανάλια. Όλοι βλέπαμε την προβολή της Τελείας του κ. Γκλέτσου(;;;;;;) και της κ. Στανίση(;;;;;;;) με τον πρώτο να κάνει κύρηγμα ακόμα και μέσα σε εκκλησίες. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός αδικήθηκε ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί κανείς με τις απόψεις του ή όχι.

Αυτό που άλλαξε τώρα μπορεί να σηματοδοτήσει σθεναρά το μέλλον της πολιτικής ζωής. Αν επιλέξουν τα κανάλια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να συνεχίσουν να αγνοούν την Ένωση Κεντρώων του 1,8 και προσκαλούν κόμματα που πήραν μικρότερα ποσοστά τότε θα θεωρηθούν συνένοχοι μίας συγκάλυψης και διαιώνισης μίας συγκεκριμένης πολιτικής διαπλοκής.

Ευτυχώς για τους πολιτικούς σχηματισμούς όπως η ένωση κεντρώων υπάρχει το διαδίκτυο το οποίο απέδειξε ότι έχει δύναμη όταν χρησιμοποιείται σωστά. Είναι βέβαιον ότι αν είχε περισσότερο χρόνο η ένωση κεντρώων θα ξεπερνούσε το 2% και ίσως να την βλέπαμε να μπαίνει και στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Κάνοντας μία τελευταία παρατήρηση, θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα αν δείτε συνέδρια μεγάλων κομμάτων και τα συγκρίνετε με τις συναντήσεις της Ένωσης Κεντρώων ότι οι μεν αίθουσες/χώροι γεμίζουν από άτομα κυρίως τρίτης ηλικίας (άτομα που δεν αλλάζουν πολιτικά ότι και να γίνει) και οι δε απαρτίζονται από νέους ανθρώπους που επιζητούν το καινούργιο, το διαφορετικό. Αυτό κάτι πρέπει να λέει…

Κλείνοντας, απευθύνομαι στους ψηφοφόρους που χρησιμοποιούν την ψήφο τους ως πέλεκυ τιμωρίας για να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα…

Εκτός από την Χρυσή Αυγή μπορείτε κάλλιστα να ψηφίσετε Ένωση Κεντρώων. Είναι προτιμότερο να υπάρχουν πολέμιοι της διαπλοκής παρά πολέμιοι της δημοκρατίας και της ισότητας.