Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη σε όλους όσους κατευθυνθούν το απόγευμα στο «Κλ. Βικελίδης». Η εμφάνισή τους κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι. επετειακή, προσαρμοζόμενοι πλήρως στο πνεύμα των γενεθλίων της ομάδας η οποία συμπληρώνει αισίως 98 χρόνια ζωής!

Οι γηπεδούχοι, μετά από σχετική άδεια της Superleague, θα φορέσουν τη μαύρη φανέλα με τα σύμβολα της Θεσσαλονίκης η οποία με τη σειρά της γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της.Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Πριν το ματς ο ερμηνευτής του ύμνου του Αρη, Βασίλης Μποέμης, θα τραγουδήσει ζωντανά το «Αρη γλυκιά μου ομάδα μεγάλη», ενώ στο ημίχρονο θα τιμηθεί από την Κοινωνία Μελών Αρη, ο «πατριάρχης» της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αλέκος Αλεξιάδης.Οι άνθρωποι του κιτρινόμαυρου συλλόγου, ελπίζουν πως όλες αυτές οι εκδηλώσεις θα προσελκύσουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου να δημιουργηθεί και η ανάλογη ατμόσφαιρα, ώστε το συγκρότημα του Μανουέλ Μασάδο να φτάσει στη νίκη, απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες, προκειμένου να πλησιάσει ακόμα περισσότερο ο στόχος των play offs.

Υπενθυμίζεται πως ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα λάβει χώρα η μεγάλη γιορτή των γενεθλίων του Αρη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ του 1997, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Ψηφίδης.Ιδού η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Αρης: «Την Κυριακή 25/3, ο σύλλογός μας γιορτάζει τα 98 χρόνια από την ίδρυσή του.

Όπως, κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι διοικήσεις των Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ και Κοινωνίας Μελών, διοργανώνουν τη «γιορτή του ΑΡΗ». Η εκδήλωση φέτος είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», την Κυριακή 25/3 και ώρα 12:30, και θα παρεβρεθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων μας. Καλεσμένα είναι όλα τα μέλη της Αρειανής οικογένειας, όπως και οι οργανωμένοι οπαδοί μας, ώστε να γιορτάσουμε όπως αξίζει το σημαντικό αυτό γεγονός, της «ίδρυσης του ΑΡΗ» μας. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Ψηφίδης, ο πρώην Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης και η ομάδα βόλεϊ ανδρών του 1997, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος».

Πηγή: novasports.gr