Η SEAT S.A. είναι ισπανική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων με έδρα της στο Martorell της Ισπανίας. Ιδρύθηκε στις 9 Μαΐου 1950, από το Instituto Nacional de Industria (INI), που αποτελούσε κρατική βιομηχανική εταιρεία, ενώ σήμερα σήμερα είναι εξ ολοκλήρου θυγατρική της Volkswagen Group της Γερμανίας. Η έδρα της SEAT, S.A. βρίσκεται στο βιομηχανικό συγκρότημα της SEAT στο Martorell κοντά στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία. Μέχρι το 2000 η ετήσια παραγωγή κορυφώθηκε σε πάνω από 500.000 αυτοκίνητα, ενώ συνολικά μέχρι το 2006, έχουν παραχθεί πάνω από 16 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Η SEAT είναι σήμερα ο μόνος μεγάλος κατασκευαστής ισπανικών αυτοκινήτων, η έδρα και κύρια εγκαταστάσεις παραγωγής της που βρίσκεται στο Martorell, μια βιομηχανική πόλη που βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαρκελώνης, με δυναμικότητα παραγωγής περίπου 500.000 μονάδες ετησίως.

Όσοι έχουν οδηγήσει SEAT, γνωρίζουν πολύ καλά πως οδηγούν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, βασισμένο μηχανολογικά στην πάντα αξιόπιστη Volkswagen, αλλά και την απαράμιλλη σχεδιαστική υπεροχή της ισπανικής κουλτούρας.
 
Μπορεί ο ανταγωνισμός είναι πιο δυνατός από ποτέ, αλλά έχοντας στο οπλοστάσιό της το νέo Seat Leon, το μοντέλο που εξακολουθεί να είναι πραγματικά πρωτοπόρο, οι οδηγοί θα μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά από ενημερώσεις στην αρχή του 2017. Βέβαια, οι αλλαγές θα είναι σταδιακές, ωστόσο θα είναι ικανές για να δει κανείς την διαφορά.

Το Seat Leon είναι κομψό, προσφέρει μοναδική εμπειρία απόλαυσης κατά την οδήγηση, ενώ φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (πάντα με την υπογραφή του Ομίλου της Volkswagen) και είναι πολύ καλή αξία για τα χρήματα που πωλείται. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Seat Leon, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα για όλες τις νέες εξελίξεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Seat Leon.

Αν όμως ήδη έχετε Seat Leon, αλλά και οποιοιδήποτε άλλο αυτοκίνητο, μπορείτε σε αυτό τον σύνδεσμο να βρείτε ανταλλακτικά σε ασυναγώνιστες τιμές και ποιότητα.