Το ξέραμε ότι θα έρθει και ήρθε. Στην ώρα του. Ο Ken Block, πήρε το τετρακίνητο Ford Fiesta ST RX43 με τα 650 άλογα και τα νέα χρώματα του, πήγε στο Dubai και μας παρουσιάζει το τελευταίο “επεισόδιο” της δημοφιλούς σειράς, Gymkhana.

Στο Gymkhana 8, ο Block και η ομάδα του έκλεισαν πρακτικά ολόκληρη την πόλη –σε κομμάτια φαντάζομαι- και πραγματικά ξεσάλωσαν. Τι θέλεις; Donuts ανάμεσα στα διάσημα περιπολικά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων; Donut γύρω από ένα Boeing 747; Κόντρα με supercars όπως το Lexus LFA, η Lamborghini Aventador, η Bugatti Veyron και η Ferrari F12 Berlinetta; Θέλεις αμμόλοφους; Θέλεις πανέμορφα σκηνικά; ΟΛΑ  τα έχει το Gymkhana 8.

Χωρίς-τίτλο-1-696x406

ΟΜΩΣ έχει και κάτι ακόμα. Κάτι που ο Ken Block αποκαλύπτει –ή μάλλον μας teasάρει- στο τέλος. Το νέο του παιχνίδι. Μην μου πεις ότι έπειτα από την συμμετοχή του Block στην εξέλιξη και την προώθηση του Focus RS, δεν θα ετοίμαζε κάτι με το νέο hot hatch… Αυτό το “κάτι” λοιπόν, ονομάζεται Focus RS RX και πέρα από το γεγονός ότι “είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο Ken Block για το επόμενο Gymkhana”, δεν γνωρίζουμε τίποτε άλλο! Είναι τέρας πάντως! Μέχρι το επόμενο Gymkhana λοιπόν, απόλαυσε τον Ken Block να παίζει στην απόλυτη, εξωτική παιδική χαρά που ονομάζεται… Dubai!