Νεφώσεις με κατά κανόνα ασθενείς βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο, σε παράκτια κυρίως τμήματα της Θράκης, στις Κυκλάδες και στη Δυτική Κρήτη, αλλά και σημαντική ενίσχυση των νοτιάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015. Στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο ενδέχεται να εκδηλωθούν και λίγες σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις ελάχιστες στη Δυτική Μακεδονία να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες, από 7 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια θυελλώδεις 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι εντάσεις των ανέμων δε θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.