Μετά το ανεπίσημο βίντεο του Sebastian Vettel στο Fiorano, έρχεται και η πρώτη του επίσημη συνέντευξη στο Maranello, με τον Γερμανό ντυμένο στα κόκκινα. Στο βίντεο ο νέος οδηγός της Scuderia οδηγάει την F2012, από την οποία κόντεψε να χάσει το πρωτάθλημα του 2012, με τον επεισοδιακό, τελευταίο αγώνα της Βραζιλίας.

Το λευκό κράνος που φοράει ο Vettel είναι πολύ απλό -σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει ο 27-χρονος πιλότος- και έχει πάνω, εκτός από τους χορηγούς της Ferrari, την ημερομηνία του Σαββάτου (που έγινε η πρώτη του δοκιμή) και την φράση:

Η πρώτη μου μέρα στη Ferrari.

Ο Vettel δήλωσε για ακόμη μια φορά ενθουσιασμένος που οδήγησε το κόκκινο μονοθέσιο, όχι μόνο για την ιστορία –όπως λέει ο ίδιος- αλλά για τον θρύλο που περιτριγυρίζει τη Ferrari.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες για τη Ferrari και για το πώς αισθάνεσαι όταν οδηγάς ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Τελικά, μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω αυτές τις ιστορίες. Υπάρχει σίγουρα κάτι το μαγικό σήμερα… κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Θυμάμαι πριν από πολύ πολύ καιρό, όταν ήμουν μικρό παιδί και ερχόμουν στο Maranello, προσπαθούσα να δω πάνω από το φράκτη… και τώρα να είμαι επίσημα εδώ, ως μέλος της ομάδας… είναι φανταστικό.

Πηγή: autoblog.gr