Με αφορμή το τελευταίο Γενικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις, ολοκλήρωσε σήμερα Δευτέρα 8/10/2012 την ενημέρωση των εργαζομένων στις υπηρεσίες του συλλόγου των 3 νομών ο προέδρος του συλλόγου κ.Κάκαρης.

Ο πρόεδρος  του συλλόγου αφού ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν με την συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις, μετέφερε το κλίμα και τα τελευταία νέα γύρω απο τον κλάδο και τα θέματα που τον απασχολούν. 
Επίσης μετέφερε στους συναδέλφους και τις αποφάσεις του γενικού συμβουλίου, σχετικά με τις διεκδηκήσεις και τις κινητοποιήσεις, τονίζοντας την ανάγκη στις στιγμές αυτές για αγωνιστικότητα και ετοιμότητα. Αυτές τις στιγμές δεν φτάνει μόνο να είμαστε ενωμένοι αλλά και ενημερωμένοι. Δεν κάνουμε πίσω μέχρι να διακαιωθούμε. Οι μάχες κερδίζονται με αγώνες.
Πηγή: eforiakoi.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα