Από τη Δευτέρα 3/9 έως και την Παρασκευή 7/9 θα γίνεται η υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού που θα καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για το έτος κατάρτισης 2012-2013.

Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με courier τις αιτήσεις, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, που θα ισχύουν για ολόκληρο το έτος κατάρτισης 2012-13.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από την υπ’ αριθμ. 6619/381(ΦΕΚ 696/Β/21-05-2010) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις, τα ΙΕΚ και τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα