Ο προπονητής της Βέροιας, Μάκης Χάβος, σε δηλώσεις του τόνισε πως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο η νίκη για την ομάδα του αποτελεί μονόδρομο. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση η ομάδα της Ημαθίας δεν θέλει να γίνουν δύο οι ήττες της και μάλιστα εντός έδρας.

Χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, τόνισε: “Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας, δίνουμε το Σάββατο το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Στόχος είναι η νίκη, που θα είναι πολύ σημαντική και για το ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας. Με εμφανίσεις όπως της προηγούμενης Κυριακής ο κόσμος σίγουρα θα είναι πιο απαιτητικός από την ομάδα, γιατί είδε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, να μας συμπαρασταθεί για να κατορθώσουμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Πάντως αποκάλυψε πως γίνονται κινήσεις για την απόκτηση και επιθετικού παίκτη: “Ψάχνουμε για έναν ακόμη παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για την επιθετική μας γραμμή και η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλές προτάσεις. Το θέμα είναι ο παίκτης που θα έρθει, να αξίζει να φορέσει τη φανέλα της Βέροιας”.

Πηγή: novasports.gr