Να υπερασπιστεί το 2-1 από το πρώτο ματς, θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, στον επαναληπτικό της Αυστρίας.

Με σύστημα 4-4-2, τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, αριστερά στην άμυνα ο Λίνο, δεξιά ο Έτο, στόπερ οι Κουμάλο, Βιβιάν, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Κάτσε, Γκαρσία, ακραίοι χαφ οι Ρομπέρ, Γεωργιάδης και επιθετικό δίδυμο οι Γιάννου, Αθανασιάδης.

Τρεις αλλαγές από τον Δώνη στην 11άδα. Οι δύο «υποχρεωτικές»: Γιάννου αντί Σαλπιγγίδη και Γκαρσία αντί Λάζαρ. Ντεμπούτο για τον Βιβιάν αντί του Κατσικά.

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας μετά τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας στην Τούμπα. Εξονυχιστικός έλεγχος στους 800 οπαδούς του «Δικεφάλου».

Εμπόδιο η Ραπίντ Βιέννης και οι απουσίες των Λάζαρ, Σαλπιγγίδη. Πλεονέκτημα η νίκη με σκορ 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Καλησπέρα από το sport-fm.gr! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να προκριθεί για τρίτη σερί χρονιά στους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ραπίντ Βιέννης (Πέτερ Σέτελ): Κένιγκσχεφερ, Σονλάιτνερ, Κάτζερ, Γκέρσον, Χέικινεν, Χόφμαν, Ιλντίζ, Μπόιντ, Τρίμελ, Μπουργκστάλερ, Άλαρ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Έτο, Κάτσε, Γκαρσία, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Κάρλος Γκόμεζ (Ισπανία)

Γήπεδο: «Χάναπι»

Πηγή: sday.gr