Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, το υπουργείο Οικονομικών θα αποστείλει στους φορολογούμενους τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) του 2009, καθώς επίσης και του ΦΑΠ του 2010 και του 2011.
 
Τα εκκαθαριστικά ΕΤΑΚ, ΦΑΠ 2010 και ΦΑΠ 2011 θα αποσταλούν σταδιακά μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος του Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή του ενιαίου τέλους ακινήτων για το 2012, το οποίο θα πληρωθεί σε πέντε ισόποσες διμηνιαίες δόσεις έως και τον Ιανουάριο του 2013 και αφού πρώτα μέχρι τον Μάρτιο 2012 οι φορολογούμενοι αποπληρώσουν το ενιαίο τέλος ακινήτων 2011. 

Με βάση τον προγραμματισμό αυτό κινείται η Γενικη Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, όπως προανήγγειλε με δηλώσεις του το Σαββατοκύριακο ο γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Χ.Θεοχάρης. Η αποστολή των εκκαθαριστικών αυτών που εκκρεμούν από το παρελθόν αναμένεται να γίνει τμηματικά κατά τη διάρκεια του εξαμήνου όπως διευκρίνισε.

 

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα