Ενημερωτική  συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Μ.Α.Σ. “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ” μετά από πρωτοβουλία του, είχε η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, με την παρουσία των αντιδημάρχων Κώστα Βοργιαζίδη, Θόδωρου Θεοδωρίδη και Άρη Λαζαρίδη,  καθώς και του προέδρου της Κ.Ε.Π.Α. Γιώργου Μιχαηλίδη, την Τρίτη 1/11/2011, στα γραφεία του συλλόγου.  

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Τοπαλίδης, αφού έκανε μια μικρή αναφορά στην πλούσια δράση του συλλόγου, κατά την φετινή χρονιά, με συμμετοχή σε εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, ως επίσημος προσκεκλημένος στο φεστιβάλ της Ελληνικής ομογένειας στο Galati της Ρουμανίας, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας, τη λειτουργία χορευτικών τμημάτων, δανειστικής βιβλιοθήκης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, παιδικής χορωδίας, τη διοργάνωση αγώνων ανώμαλου δρόμου, ποδηλάτου, τη λειτουργία τράπεζας αίματος, που έχει βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας, την ευαισθησία του σε θέματα κοινωνικής μέριμνας (φιλανθρωπικό σκοπό) σε ευπαθή άτομα της πόλης, την καθαριότητα με την υιοθέτηση πάρκων, πλατειών και περιοχών της συνοικίας (καθαρισμός  Άλσος Παπάγου) και φυσικά το διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, κατά τον εορτασμό της πολιούχου Αγίας Παρασκευής, με την συμμετοχή χορευτικών τμημάτων, από πολλά μέρη της Ελλάδας. 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα του συλλόγου, που είναι οι προσπάθειες για την απόκτηση στέγης. Ένα χώρο, που θα αποτελέσει τον πυρήνα για ακόμη πιο πλούσια πολιτιστική και κοινωνική συμμετοχή και θα στεγάσει τα τμήματα, που στις τάξεις τους δραστηριοποιούνται πάνω από 200 παιδιά, κάτι που δικαιούται ένας ιστορικός σύλλογος με ενεργή παρουσία στην πόλη μας, συνεχιστής της μνήμης και της διατήρησης της παράδοσής μας.
Μια υπόσχεση που έχουν δώσει εδώ και πολλά χρόνια οι δημοτικοί άρχοντες, αλλά δυστυχώς δεν έχει πραγματοποιηθεί. Η Δήμαρχος Βέροιας, από την πλευρά της, έδωσε τα εύσημα στο σύλλογο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει ακόμη και σε σημαντικά θέματα κοινωνικής ευθύνης και υπήρξε η δέσμευσή της καθώς και των αρμόδιων αντιδημάρχων, για θετική αντιμετώπιση του θέματος της στέγης και οριστική διευθέτησή του.
Το Δ.Σ. αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ανανέωσε το ραντεβού για μια επόμενη συνάντηση, διαβεβαιώνοντας  ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε κάλεσμα
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα