Η κατάθεση στεφάνου στις εκδηλώσεις της Βέροιας για την 28η Οκτωβρίου από τον ανθυπαστυνόμο και επικεφαλής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Δ.Α. Ημαθίας Βασίλειου N. Τζιούρτζια, εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, είχε σίγουρα τους συμβολισμούς της… 

Πρόκειται για μία ομάδα που δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια περίπου και εδώ στην Ημαθία είδαμε ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της δράση της, απέναντι σε μικρά και μεγαλύτερα εγκλήματα. Η άμεση επέμβαση, η ειδική εκπαίδευση, η αποφασιστικότητα των ανδρών (και γυναικών κατά διαστήματα) που αποτελούν τις ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης έχει επικροτηθεί πολλάκις, ενώ ολόκληρες γειτονίες είδαν μετά από πολλά χρόνια αστυνομικό… φάρο. 

Φυσικά, μιλώντας γενικά για το έργο της Αστυνομίας, όταν υπάρχει δράση είναι λογικό να υπάρχουν και οι όχι καλές στιγμές, οι ατυχείς χειρισμοί, ακόμα και τα ολέθρια λάθη. Αυτά όμως δεν θα πρέπει να “βαρύνουν” συνολικά το Σώμα. Εμείς ξέρουμε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Βέροιας που – ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις διαχρονικά – αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη υπηρεσία, στη διάθεση του πολίτη και της Ασφάλειάς του.  

  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή