Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και απόψε καθώς γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 0-1. Ο Δικέφαλος έχασε ευκαιρίες αλλά είχε ψυχολογία κάτω του μηδενός και το γκολ του Καραμάνου στο τέλος του ημιχρόνου ήταν καθοριστικό.

Αρκετές αλλαγές, αναγκαστικές ή μη, περιλάμβανε το σχήμα που κατέβασε ο Γιώργος Γεωεργιάδης ο οποίος προτίμησε το 4-4-2. Κωνσταντινίδης και Κίτσιου πήραν τη δεξιά πτέρυγα, Ρατς και Μακ την αριστερή, Τζαβέλας και Βίτορ ήταν στο κέντρο άμυνας, Τζιόλης και Κάτσε στα χαφ, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν ο Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος. Στον πάγκο έμειναν τόσο ο Περέιρα και ο Κόστα, όσο και οι βασικοί στο τελευταίο ματς Κουλούρης, Πόζογλου και Σαββίδης. Από την πλευρά του, ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε ένα 5-3-2 με τους Κατσουράνη, Φυτανίδη και Λαζαρίδη κεντρικούς αμυντικούς και τους Παπάζογλου και Καραμάνο στην επίθεση.

Σχετικά ορεξάτος μπήκε στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ ο οποίος προσπάθησε και έψαξε ένα γρήγορο γκολ που τόσο του έλειψε στα τελευταία παιχνίδια. Παίζοντας κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τους Κωνσταντινίδη και Κίτσιου, αλλά με κάποιες καλές προσπάθειες του Μακ από τα αριστερά, ο Δικέφαλος έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες αλλά για άλλη μια φορά δεν είχε το καθαρό μυαλό και το καλό τελείωμα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας (62%-38%) και τον έλεγχο του αγώνα, παρόλα αυτά ήρθε το σοκ στο 45′ που άλλαξε τα δεδομένα. Ο Καραμάνος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, πέρασε Τζαβέλλα και Βίτορ και πλάσαρε τον Ιτάνζ για να κάνει το 0-1.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο Δασκαλόπουλος αρνήθηκε να δώσει πέναλτι στο 48′ όταν Λαζαρίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο. Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες με τον Ατρόμητο να υποχωρεί κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά και να βγάζει αντεπιθέσεις όταν του δινόταν η ευκαιρία.

Στη συνέχεια, ο Γεωργιάδης αναγκάστηκε να αλλάξει όλη την αριστερή πλευρά καθώς Μακ και Ρατς αποχώρησαν τραυματίες. Εκεί έπαιξαν Πόζογλου και Τζαβέλλας (Ο Κόστα πήγε στο κέντρο άμυνας).

Οι τραυματισμοί όμως συνεχίστηκαν, ο Κωνσταντινίδης δεν μπορούσε να συνεχίσει, κι έτσι ο ΠΑΟΚ από το 81′ και μετά έπαιζε με δέκα παίκτες. Μέχρι το τέλος, την πιο μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Ατρόμητος όταν στο 87′ ο Παπάζογλου μόνος του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτάνζ. Τελικά, το 0-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα…

Γκολ: Καραμάνος 45′ (σουτ)

Κίτρινες: Αθανασιάδης 45′ , Κωνσταντινίδης 59′ ?Αγκουάζι 86′

Κόκκινη:

Δοκάρι:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Ρατς (Κόστα 68′), Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε, Μακ (Πόζογλου 53′), Παπαδόπουλος (Περέιρα 58′), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (Μπρίτο 67′), Ούμπιδες (Κούρος 90+), Μπάλλας, Καραμάνος (Αγκουάζι 75′), Παπάζογλου

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Θεατές: 3.000