Τη Βεργίνα επισκέφθηκε, εκ νέου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μεν. Παπαγιάννης  πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων από το απόγευμα  έως αργά τα μεσάνυχτα με φορείς και νέους κατοίκους της περιοχής. Ο κος. Ιωάννης Παπαγιάννης αρχικά συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδος, αφού πρώτα επισκέφθηκε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Βεργίνας.  Κοινή διαπίστωση ήταν η απαξίωση από την απερχόμενη δημοτική αρχή της συντήρησης και ασφαλούς λειτουργίας του γηπέδου.

Ενός γηπέδου που παρ’ όλη τη σημειολογική του παρουσία στη Βεργίνα είναι από τα ελάχιστα γήπεδα του Δήμου μας που δεν φωταγωγείται, στερώντας την άθληση από τους νέους αλλά και τον κάθε ενδιαφερόμενο κατά τις βραδινές ώρες. Εκτιμήθηκε από κοινού ότι έως σήμερα κανείς δεν έσκυψε στα προβλήματα της συντήρησης και της λειτουργίας αυτών των γηπέδων, ιδίως λόγω και της ανταποδοτικότητας που προσφέρουν οι Βασιλικοί Τάφοι της περιοχής στα έσοδα του δημοσίου εν γένει. Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης επισκέφθηκε τουριστικούς ξενώνες της περιοχής και συνομίλησε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους, με κοινή διαπίστωση τη δραστική μείωση της επισκεψιμότητας της περιοχής και τραγική μείωση των αντίστοιχων εσόδων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα  Βέροια» κκ. Διαμαντόπουλο Γρηγόριο, Γκαϊτατζή Νικόλαο, Παπαδόπουλο Ταράσιο και Χαρέλα Παναγιώτη, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την τουριστική ανάπτυξη, το οποίο άκουσαν με προσοχή κάτοικοι της περιοχής.