Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Champions League, ενώ τονίζουν πως θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση (21:45 Novasports 1). Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν τη λύτρωση μέσω της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κυρίως μετά τη βαριά ήττα 3-0 από τη Λίβερπουλ, στο πρόσφατο ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Ντέιβιντ Μόγιες γνωρίζει πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πιθανός αποκλεισμός από την ελληνική ομάδα, μπορεί να φέρει την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός σκέφτεται να στηριχθεί στην εμπειρία και στο πάθος του Ράιαν Γκιγκς, τον οποίο προορίζει για το βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, ο Ντε Χέα αναμένεται να ξεκινήσει στην εστία της αγγλικής ομάδας, με τους Τζόουνς και Βίντιτς στο κέντρο της άμυνας. Οι Ράφαελ και Εβρά θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γκιγκς και Κάρικ στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ. Οι Γουέλμπεκ, Βαλέντσι και Ρούνεϊ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Φαν Πέρσι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μόγιες φέρεται να έχει ζητήσει από τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ, που θα τονώσει την ψυχολογία τους και παράλληλα θα μεταφέρει το άγχος στην πλευρά των «ερυθρολεύκων». Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύει πως οι παίκτες του θα καταφέρουν να δείξουν την αξία τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως θα ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Θωμάς Ναλμπάντης
Πηγή: novasports.gr