Ως μια ομάδα που του προκαλεί φόβο χαρακτήρισε την εθνική Ελλάδος, ο Αντρές Νοτσινιόνι. Ο 34χρονος παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA, για την κλήρωση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014 υπογραμμίζοντας πως πέρα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δύσκολοι αντίπαλοι θα είναι και οι Πουέρτο Ρίκο και Κροατία.

Αρχικά, ο Νοτσιόνι τόνισε: «Η πρώτη αίσθηση μετά τη κλήρωση, είναι ότι πρόκειται για έναν όμιλο στον οποίο θα παλέψουμε και θα είμαστε καλοί. Δεν πρόκειται για έναν από τους λεγόμενους ομίλους που θα μας δυσκολέψουν σε ότι αφορά τη πρόκριση. Είμαστε ικανοί να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να εξελιχθούμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Στη συνέχεια, ο 34χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Από τους αντιπάλους υπάρχουν τρεις που ξεχωρίζουν: η Ελλάδα, το Πουέρτο Ρίκο και η Κροατία. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή. Είναι μία ομάδα που φοβάσαι. Θα την οδηγεί ο Σπανούλης ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί το βαρόμετρο της. Θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος με έμπειρους παίκτες όπως ο Μπουρούσης και ο Πρίντεζης. Η Ελλάδα δεν είχε καλή απόδοση στο Ευρωμπάσκετ και χρειάστηκε wild card για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ψάξει τη διάκριση στην Ισπανία».

Πηγή: novasports.gr