Ορκίστηκε από τη Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Βασιάδης, ως πρώτος επιλαχών της παράταξης «Νέος Δήμος Νέα Αρχή – Λάζαρος Τσαβδαρίδης». Ο κ. Α. Βασιάδης αντικατέστησε τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος εξελέγη Βουλευτής Ημαθίας κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Μετά την ορκωμοσία η Δήμαρχος καλώς όρισε το νέο Δημοτικό Σύμβουλο και του ευχήθηκε καλή συνεργασία στον κοινό στόχο, που είναι η ευημερία του Δήμου Βέροιας σε μια περίοδο πρωτόγνωρα δύσκολη. Ο κ. Α. Βασιάδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα ενόψει της ορκωμοσίας του.  


ΔΗΛΩΣΗ του κ. Βασιάδη.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης εισέρχομαι εκ νέου ως αιρετός στην Αυτοδιοίκηση, στην οποία έχω θητεύσει επί μακρόν κατά το παρελθόν.

Υπεισέρχομαι στα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου, ως πρώτος επιλαχών της παράταξης ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ-ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, μετά την παραίτηση που υπέβαλλε ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκτιμώ οτι ο αποχωρήσας από την σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου  Βουλευτής θα εξακολουθήσει να συνεισφέρει στην προώθηση και υποστήριξη των ζητημάτων του Δήμου, συμμετέχοντας στις δράσεις του.
Αυτή μου η εκτίμηση δεν βασίζεται  μόνο στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης  του που είδε το φως της δημοσιότητος, αλλά και από την γενικότερη παρουσία και δράση του, όπως  και όλων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Ημαθίας, οι οποίοι προέρχονται από τον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, με σημαντική συμμετοχή στην Αυτοδιοίκηση.

Σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη ιστορικά καμπή, όπου αμφισβητούνται και ανακαθορίζονται  βασικές αξίες υπόστασης των κοινωνιών, όπου πλήττονται δραματικά τα εισοδήματα και οι ασφαλιστικές κατακτήσεις των πολιτών και όπου ακυρώνεται μεθοδικά και συστηματικά το κοινωνικό κράτος, η Αυτοδιοίκηση ως  εγγύτερος προς τον πολίτη πολιτειακός θεσμός, μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε ουσιαστικό  θεματοφύλακα των πολιτιστικών, κοινωνικών και παραγωγικών παραδόσεων του τόπου.

Πρόθεσή  και επιθυμία μου είναι, στα πλαίσια της συμμετοχής μου στα δρώμενα του Δήμου, ως ενεργός πολίτης και ως Δημοτικός Σύμβουλος, να συνεισφέρω στην  γενικότερη προσπάθεια, ώστε με την συμμετοχή όλων των παραγόντων, των φορέων και των πολιτών, να ξεπεραστεί η πολλαπλή οδυνηρή κρίση που διέρχεται ο τόπος, ώστε να επανέλθει σε ανοδική πορεία ανάπτυξης.

Με αποκλειστικό στόχο  την υπηρέτηση του κοινού σκοπού τίθεμαι στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής και εύχομαι δύναμη, επιτυχία  και καλή συνέχεια .

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα