Το έργο της κατασκευής εξωτερικού αγωγού λυμάτων και εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα  Πατρίδας του Δήμου μας, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας κ. Δημήτριος Δάσκαλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία και τα υπάρχοντα ή όχι προβλήματα στην υλοποίηση του έργου.   

Το παραπάνω έργο, που θα συνδέσει, στον οικισμό Λαζοχωρίου, το αποχετευτικό δίκτυο που θα κατασκευασθεί στην Πατρίδα με τον Κεντρικό αποχετευτικό αγωγό της Βέροιας, προϋπολογισμού ύψους € 3.500.000  που χρηματοδοτείτε από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Κ. Μακεδονίας,  σκοπό έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών και αποτελεί σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την περιοχή ενώ είναι συνεχές το ενδιαφέρον του  Προέδρου της ΔΕΥΑΒ για την πορεία υλοποίησης και την ολοκλήρωση του. Το έργο αυτό θα αποτελέσει την απαρχή μιας σειράς αναπτυξιακών δράσεων για την ανάπλαση, αξιοποίηση και ανάπτυξη, όχι μόνο της  Πατρίδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ ενημέρωσε για την πορεία του έργου, ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας ΑΤΛΑΝΤΑΣ κ. Χαρ. Γκιόνογλου, ο οποίος τόνισε ότι το έργο θα παραδοθεί γρηγορότερα από τον προβλεπόμενο συμβατικό χρόνο των 24 μηνών αρκεί να έχει ομαλή χρηματοδότηση,  ενώ στην ενημέρωση παραβρέθηκαν τόσο ο Δημ Σύμβουλος Βέροιας κ. Α. Καγκελίδης όσο και ο κ. Σ. Τσιβαλίδης κάτοικος Πατρίδας.

Ο κ. Δημ. Δάσκαλος τόνισε ότι «Παρά τα πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα, συνεχίζουμε τις στοχευμένες παρεμβάσεις μας με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, αλλά και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες που θα κάνουν ελκυστική, κάθε γωνιά του Δήμου μας.  Με ικανοποιεί το γεγονός ότι οι υπηρεσίες μας, παρά το ότι λειτουργούν με ελάχιστα άτομα σε σχέση με τις ανάγκες τους, εργάζονται μεθοδικά και αποτελεσματικά, ενώ η συνεργασία μας με την Περιφέρεια και η ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ, μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα