Η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Βέροιας συνεδριάζει την Τετάρτη, 17-10-2012  και ώρα 13:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ    1ο:    Ορισμός επιτροπών παραλαβής μικρών των Κ.Α. που εκτελούνται στο πλαίσιο παγίας προκαταβολής προέδρων δημ.και τοπ/κών κοιν/των.

ΘΕΜΑ 2ο:    Περιορισμός ή μη των προθεσμιών δημοσίευσης των ανοικτών διαγωνισμών του Πράσινου Ταμείου.
ΘΕΜΑ  3ο:    Ανάκληση ή μη της αρ. 557/12 απόφ. Ο.Ε.
ΘΕΜΑ 4ο:    Απόδοση λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής προνοιακών επιδομάτων από την υπάλληλο Κελεσίδου Σοφία.
ΘΕΜΑ 5ο:    Απόδοση λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής προνοιακών επιδομάτων από την υπάλληλο Στεφανίδου Σοφία.
ΘΕΜΑ 6ο:    ‘Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για πληρωμές υποχρεώσεων λειτουργικών δαπανών – λοιπά έξοδα (ΠΟΕ).
ΘΕΜΑ    7ο:    ‘Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αποζημίωση μετακίνησης υπ/λων εκτός έδρας ( Ο.Ανδρεάδου κ.λ.π.)
ΘΕΜΑ  8ο:    ‘Ασκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αρ.144/12 απόφ. Ειρηνοδικείου Βέροιας(Χ. Λιόντου).
ΘΕΜΑ 9ο:    Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για παράστασή του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά την εκδίκαση της αίτησης – κλήσης των Δ. Στεργιόπουλου κ.λ.π..
ΘΕΜΑ 10ο:    Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για παράστασή του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά την εκδίκαση της αίτησης των Γεωργίας Μέμη κ.λ.π..

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα