Από την ΔΕΥΑ Βέροιας ανακοινώθηκε ότι, μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχωρά στη ρύθμιση οφειλών από τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις της επιχείρησης σε μια προσπάθεια για την είσπραξη των ανεξόφλητων ποσών, απαραίτητη όχι μόνο για την ορθή λειτουργία της επιχείρησης αλλά και γιατί αυτό επιβάλλει ο νόμος.  
 
Πληροφορούνται με το παρόν οι καταναλωτές που δεν έχουν φροντίσει να εξοφλήσουν το υπόλοιπο των εκδοθέντων λογαριασμών, να μεριμνήσουν άμεσα για την εξόφληση του. Σε περίπτωση πραγματικής οικονομικής δυσκολίας μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β. για το σχετικό διακανονισμό, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών της επιχείρησης

Διαφορετικά η επιχείρηση είναι αναγκασμένη με λύπη της να διακόπτει άμεσα την παροχή νερού σε όσους καταναλωτές δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και για ποσό οφειλής άνω των € 100,00 (οφειλές δύο ετών για κατοίκους Τοπικών Κοινοτήτων) παρά τη δυνατότητα διακανονισμού που έχει ψηφίσει προς τούτο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της επιχείρησης 23310 78824 / 78825 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα