Στην Αθήνα θα βρίσκεται από την Τρίτη 28 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 30 Αυγούστου η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, για προγραμματισμένες επαφές με κυβερνητικά στελέχη για σημαντικά θέματα του Δήμου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η συνάντηση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ  με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά , με αφορμή τις συνεχιζόμενες περικοπές χρηματοδότησης που επιχειρεί η κυβέρνηση σε βάρος των Δήμων.
Το απόγευμα της Τετάρτης η Δήμαρχος θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Στη συνεδρίαση αυτή προβλέπεται να γίνει αποτίμηση της συνάντησης που θα έχουν τα μέλη του Δ.Σ. με τον Πρωθυπουργό.
Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί και το φλέγον ζήτημα της χρηματοδότησης των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ.
Την Πέμπτη 30 Αυγούστου η Δήμαρχος θα πάρει μέρος στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα «Οικονομία των Δήμων», επαναφέροντας την πρότασή  της  για τις 325 υπογραφές Δημάρχων με εξουσιοδότηση του Προεδρείου της ΚΕΔΕ ακόμη και για το ενδεχόμενο μαζικής παραίτησης.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα