Έχοντας συνδέσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και απολαμβάνοντας μακροχρόνιους δεσμούς συμπόρευσης με την κοινωνία της Καβάλας, η Kavala Oil και η Energean Oil & Gas ανακοινώνουν την έμπρακτη στήριξη του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΙ Καβάλας. Το εν λόγω μεταπτυχιακό αφορά στην τεχνολογία πετρελαίου και φυσικού αερίου, μια κατεύθυνση απόλυτα δεμένη με το επιχειρησιακό αντικείμενο των δύο εταιρειών.

Ειδικότερα, ο Όμιλος, (η Energean Oil & Gas και η θυγατρική της Kavala Oil) θα προβούν στην προσφορά δύο ομότιτλων υποτροφιών στο πρόγραμμα «Τεχνολογία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου» – «Υποτροφία Energen Oil & Gas» και «Υποτροφία Kavala Oil», αντίστοιχα. Επιπλέον, προβλέπεται η στήριξη του προγράμματος με την οργάνωση σειράς διαλέξεων από τεχνικό προσωπικό της Εταιρείας, παροχή εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και φιλοξενία των φοιτητών στις επιχειρησιακές εγκαταστάσεις της Kavala Oil.

«Η στήριξη του εν λόγω μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΙ Καβάλας είναι για μας μια πράξη αυτονόητη. Στηρίζοντας την εκπαίδευση και την κατάρτιση των αυριανών τεχνολόγων πετρελαίου και φυσικού αερίου συμβάλλουμε στην εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, στην κατάρτιση των αυριανών μας συναδέλφων, στην πρόοδο της αγοράς μας.

Στους αυριανούς αποφοίτους του προγράμματος βλέπουμε τους μελλοντικούς μας συναδέλφους και συνεργάτες.» δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Παππάς, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Kavala Oil.

«Εντάσσουμε την εν λόγω ενέργεια στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας μας αναγνωρίζοντας την αξία της εκπαίδευσης, της συνεχούς κατάρτισης και της αριστείας.

Στηρίζοντας την εκπαιδευτική επιλογή των φοιτητών, στην ουσία συμβάλλουμε στη διάδοση και εξέλιξη της γνώσης στην τεχνολογία υδρογονανθράκων, ενώ παράλληλα ενισχύουμε την προοπτική και τον βαθμό ανταγωνιστικότητας της αγοράς μας.

Ευχόμαστε στο ΤΕΙ Καβάλας και στο νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα κάθε επιτυχία.» δήλωσε ο κ. Μαθιός Ρήγας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Energean Oil & Gas.

Πηγή: energypress.gr