Άλλη μία δοκιμή περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση από τον Φερνάντο Σάντος ο οποίος έβαλε τον Νίνη δεξιά στην επίθεση με τον Σαλπιγγίδη κορυφή.

Σε ακόμα μία αλλαγή προχώρησε ο Φερνάντο Σάντος στο οικογενειακό δίτερμα, καθώς χρησιμοποίησε τον Σωτήρη Νίνη με τους θεωρητικά βασικούς στα δεξιά της επίθεσης, ενώ ο Σαλπιγγίδης ήταν στην κορυφή, με τον Γκέκα να είναι στην άλλη ομάδα.

Ο Γρηγόρης Μάκος ήταν και σήμερα στο πλευρό του Γιάννη Μανιάτη συνθέτοντας την δυάδα των αμυντικών μέσων, με τον Κώστα Κατσουράνη σε ελεύθερο ρόλο λίγο πιο μπροστά από τους δύο.

Στις υπόλοιπες θέσεις ήταν οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Επίσης ο Σάντος δούλεψε αρκετά στα στημένα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που διέκοψε την προπόνηση για να κάνει παρατηρήσεις και να δώσει συμβουλές σε ότι έχει να κάνει με την επιθετική ανάπτυξη και την αμυντική λειτουργία.

Αύριο η ομάδα αναχωρεί στις 12 το μεσημέρι από τη Βαρσοβία για το Γκντανσκ όπου θα πραγματοποιήσει και την τελευταία της προπόνηση πριν το μεγάλο ματς με τη Γερμανία στο «Γντανσκ Αρένα» την Παρασκευή.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος

Πηγή: novasports.gr