Με ομιλία στην κατάμεστη πλατεία Αγίου Αντωνίου στη Βέροια το βράδυ της Παρασκευής και μπροστά σε  πλήθος κόσμου ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο μοναδικός υποψήφιος Βουλευτής στην Ημαθία που τόλμησε να μιλήσει σε ανοιχτό χώρο στους υποστηρικτές του, για άλλη μια φορά ενθουσίασε και συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την αμεσότητα του λόγου του και με τον δυναμισμό που τον διακρίνει.  
Ο πάντα συνεπής στη στάση του Βουλευτής, στην άμεση επαφή με τον κόσμο στην πλατεία  παρουσίασε αναλυτικά την πορεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στα δυόμιση χρόνια κυβέρνησής του.

Αρχικά, ευχαρίστησε το φίλο του, γιατρό  κ .Κούτρα Χρήστο που τον προλόγισε και ξεκίνησε λέγοντας για τις πολιτικές ευθύνες που πήρε το ΠΑ.ΣΟ.Κ την κρίσιμη ώρα της χώρας. Τόνισε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν εγκατέλειψε, δε φυγομάχησε αλλά αντίθετα στήριξε την πατρίδα και έμεινε ζωντανό. Σε αντίθεση με την παραπλήροφόρηση των καναλιών που συσκότισαν και σύγχυσαν τον λαό,  το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προσπάθησε να δώσει λύσεις. Λύσεις που δεν κατάφερε να δώσει η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση Καραμανλή, λύσεις που δεν έφεραν τη χώρα στην καταστροφή.

Αναλογίστηκε τις απαντήσεις του στους Έλληνες και στις Ελληνίδες και ειδικά στους νέους και στις νέες της χώρας. «Μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια, ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει δουλεύοντας , εργαζόμενος, με πίστη στον άνθρωπο, μέσα από μάχες σκληρές και όχι με λαϊκίστικες υποσχέσεις».

Αναφέρθηκε ακόμη και στα σημαντικά έργα που επιτεύχθηκαν στα δυόμιση χρόνια κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδίοικησης και  όλων των φορέων του Νομού μας., όπως την Επέκταση του Νοσοκομείου της Βέροιας ,την Αποπεράτωση του τμήματος Πατρίδα-Νάουσα ,του οδικού άξονα Βέροια-Νάουσα-Σκύδρα, την Κατασκευή Μουσείου στη Βεργίνα , την Ανάπλαση και ανάδειξη της Βασιλικής Νεκρόπολης και του Ανακτόρου των Αιγών , τηνΑναστήλωση και ανάδειξη της Παλαιάς Μητρόπολης της Βέροιας και τέλος τηνΑλλαγή χρήσης και αξιοποίησης της Περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας για την εγκατάσταση Δημοσίων Υπηρεσιών και την λειτουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, τροπολογία που κατατέθηκε από τον Ε.Βενιζέλο και Μ.Χρυσοχοϊδη.

Τέλος, ο κ. Σιδηρόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους για την μεγάλη τιμή που του έκαναν να παρευρεθούν στην ομιλία του και έκανε έκκληση συστράτευσης σε όλους λέγοντας τα λόγια του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου «Στηρίζουμε και Υπηρετούμε» τη χώρα μας, ενώ αποχώρησε με παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.


Πολιτικό γραφείο Τ. Σιδηρόπουλου
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα