Από την δημοτική παράταξη του Δήμου Βέροιας «Λαϊκή Συσπείρωση» εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας να προσφύγει δικαστικά εναντίον πολίτη που τόλμησε να εκφράσει την αρνητική του άποψη για το έργο αναπλάσεων Βέροιας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:  

H Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Βέροιας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την πρωτοφανή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας να προσφύγει δικαστικά εναντίον του συμπολίτη μας μηχανικού Νίκου Χατζηευστρατίου γιατί είχε το θάρρος να εκφράσει ανοιχτά την αρνητική του θέση για το έργο των αναπλάσεων που προωθεί η Δημοτική Αρχή.
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες θυμίζουν άλλες εποχές και επιβάλλονται από θέση ισχύος για να τρομοκρατήσουν όποια φωνή εκφράζεται ενάντια στις αποφάσεις και να φιμώσουν όποιον τολμά να εκφράσει την γνώμη του.
Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον δημότη που διώκεται και απαιτούμε από την Οικονομική Επιτροπή να πάρει πίσω την σχετική απόφαση.
Καλούμε τους συνδημότες μας να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή της Οικονομικής Επιτροπής και να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο δικαίωμα που έχει ο καθένας να εκφράζει την οποιαδήποτε άποψη.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι
Σοφρόνωφ Ιωάννα
Μελιόπουλος Γιώργος
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα