Ο Δήμος Βέροιας/Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Αλληλεγγύης ανακοινώνει την εφαρμογή σε πιλοτική βάση δράσης με τίτλο: “οι οικογένειες αγκαλιάζουν οικογένειες”. Πρόκειται για “ανάδοχή” οικογενειών που βιώνουν φτώχεια (μονογονεικές, οικογένειες ανέργων, οικογένειες σε κρίση) από οικογένειες ή φορείς, σωματεία και επιχειρήσεις που έχουν την δυνατότητα αλλά και την ευαισθησία να τις συνδράμουν.   

Η βοήθεια έγκειται στην παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε τακτική βάση ή και περιστασιακά.  Οι οικογένειες που χρήζουν βοήθειας είναι ήδη καταγεγραμμένες στο μητρώο της ΚΑΠΑ του γραφείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης   και έχει πιστοποιηθεί η αδυναμία τους κατόπιν ολοκληρωμένης διαδικασίας ελέγχου.

Οι ενδιαφορόμενοι για να γίνουν “ανάδοχοι” μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Δημαρχείο Βέροιας, τηλ. 2331350536.   

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα