Στην Β΄ Μοίρα Καταδρομών, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας, γιόρτασε το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος έφτασε  οδικώς στο στρατόπεδο από τα Γιάννενα, στη 1.30 το μεσημέρι, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Β΄ Σ.Σ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τόπης και ο διοικητής της Β΄ Μ.Κ. Αντισυνταγματάρχης Γεώργιος Συρμόπουλος.  

Ακολούθησε ξενάγηση του Προέδρου στα σύγχρονα οπλικά συστήματα της Β΄ Μοίρας Καταδρομών, ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπούλιας τσούγκρισε το παραδοσιακό κόκκινο αυγό με τους στρατεύσιμους καταδρομείς και τέλος, παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του. 
Στην δήλωση του ο Κάρολος Παπούλιας τόνισε τα εξής: “Εύχομαι σε όλους αυτή η Ανάσταση να είναι μια πραγματική ανάσταση του ελληνικού λαού, που υπέφερε τον τελευταίο καιρό και τα έχει δώσει όλα. Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε με πίστη και ομόνοια σε αυτό που κάνουμε για να ξεπεραστεί η κρίση, με το όνειρο ότι ύστερα από τα πάθη έρχεται η ανάσταση“.. 

Ο Διοικητής του Β΄ Σ.Σ. δώρισε στον κ. Παπούλια ένα αντίγραφο του χρυσού στέφανου του Βασιλέως Φιλίππου, ενώ ο διοικητής της Β΄ Μ.Κ. έναν πράσινο μπερέ των καταδρομών, καθώς και το ξίφος τους, ενώ ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός του δώρισε ένα σπαθί, αντίγραφο του πολεμιστών της Νάουσας. 

Μετά το γεύμα, ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την μπάντα του Β΄ ΣΣ και χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής (“Γενίτσαροι και Μπούλες, “Αράπιτσα”, “Αγγελής Γάτσος” από τους Σαρακηνούς Πέλλας “Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας”, “Πυρσός” και ΛΕΝ). 
Με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από epea.com.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα