Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας, ενώ στις 15 Ιουνίου θα πέσει η αυλαία για τα δημοτικά σχολεία. 
Ως γνωστόν οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα, 21 Μαΐου και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη, 22 Μαΐου.

Επιπλέον, στις 7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων, για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Ενώ στις 12 Ιουνίου θα ξεκινήσουν  και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά, οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα