Η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Κυκλοφοριακής Αγωγής θα συνεδριάσει την Τετάρτη 08-02-2012 και ώρα 1 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μπορούν να παρευρίσκονται και οι ενδιαφερόμενοι για τα παρακάτω θέματα:  

Θέμα 1ο : Παραχώρηση χώρων για ανάρτηση ενδεικτικών πινακίδων για το ξενοδοχείο ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ στον δρόμο Βέροιας-Ασωμάτων.
Θέμα 2ο : Παραχώρηση χώρων για ανάρτηση ενδεικτικών πινακίδων και αντικατάσταση των παλιών πινακίδων για την ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΡΕΑΣ Α.Ε&Β.Ε. Βιομ. Σαφγεία Ημαθίας.
Θέμα 3ο : Η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας προτείνει να χαρακτηρισθεί η οδός Σοφίας, από την συμβολή της με την οδό Δόξης μέχρι το 12ο Δημοτικό Σχολείο να χαρακτηρισθεί πεζόδρομος.
Θέμα 4ο : Η Τοπική Κοινότητα Ασωμάτων με την υπ’ αριθμ. 6/2011 απόφαση της συναινεί να γίνει πεζοδρόμηση της οδού μπροστά από την εκκλησία των Αγ. Αρχαγγέλων και του Δημοτικού Σχολείου.
Θέμα 5ο : Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας με την υπ’ αριθμ. 45697/24-8-11 αίτηση της ζητά την δημιουργία χώρου στάθμευσης ποδηλάτων έξω από το χώρο της Βιβλιοθήκης, επί της οδού Έλλης.
Θέμα 6ο : Η Τσαρτσαρή Αναστασία με την υπ’ αριθμ. 64687/2-12-11 αίτηση της ζητά: α) να τοποθετηθούν προστατευτικά κάγκελα στην γέφυρα της οδού Σταδίου, β) να απομακρυνθούν οι διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται μπροστά στο κλειστό βενζινάδικο στην συμβολή των οδών Σταδίου και Καλής Παναγιάς και να τοποθετηθεί το στέγαστρο της στάσης των αστικών.
Θέμα 7ο : Ο Γρηγοριάδης Ιορδάνης με την υπ’ αριθμ. 51589/21-9-11 αίτηση του ζητά την μονοδρόμηση της οδού Βερόης, από την συμβολή της με την οδό Αλκιβιάδου έως την συμβολή της με την οδό Πατρόκλου.
Θέμα 8ο : Η Στογιάνοβιτς Ζβεζντάνα, ιδιοκτήτρια θεραπευτηρίου, με την υπ’ αριθμ. 3193/20-1-12 αίτηση της ζητά την αλλαγή της πινακίδας από Ρ-71 σε Ρ-72 επί της οδού Παστέρ, με επισήμανση για οχήματα μόνο θεραπευτηρίου.
   
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 15-02-2012 και ώρα 13:00, στον ίδιο χώρο.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα