Κλειστά και την Πέμπτη 9/2 θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων Βέροιας και Νάουσας, ενώ στην Αλεξάνδρεια θα παραμείνουν κλειστά μόνο τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά (γυμνάσια και λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά), σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημάρχων, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.   

Ενημέρωση 8/2, 8.50 μ.μ.: 

Ο Δήμος Βέροιας με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε την πληροφορία που πρώτο μετέδωσε το InVeria.gr σχετικά με το κλείσιμο όλων των σχολείων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου όλα τα Σχολεία Α/θμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) όλου του Δήμου Βέροιας, καθώς επίσης και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.
Επίσης ανακοινώνεται ότι το τηλέφωνο του Κέντρου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καιρικών Φαινομένων του Δ. Βέροιας είναι το 2331350516. 

Ενημέρωση 8/2 9.52 μ.μ.


Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας που εξεδόθη σήμερα (8/2) στις 21:00, όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικράτειου Δήμου Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν στη περιοχή του Δήμου.

Αντίθετα, όλα τα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικράτειου Δήμου Αλεξάνδρειας, θα λειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012.

Ενημέρωση 8/2 11.23 μ.μ. 

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με την οποία κοινοποιείται η απόφαση του Δημάρχου Φώτη Δημητριάδη για να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου.


Λόγω πτώσης της θερμοκρασίας και επικείμενου παγετού κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες και προς αποφυγή κάθε ενδεχόμενου κίνδυνου για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, με νεότερη απόφασή του που εξεδόθη σήμερα (8/2) στις 23:10, καθόρισε ότι θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 και τα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια-Λύκεια), εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικράτειου Δήμου Αλεξάνδρειας, όπως τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και οι Παιδικοί Σταθμοί.  

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα