Μέσα σε πανηγυρικό, αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας τίμησε τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτή Γιώργο Παπαστάμκο με το Μετάλλιο της πόλης των Βεροιέων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης 22/2.  

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο Βασίλης Γιαννουλάκης, αντιπρόεδρος του Σώματος και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Ευρωβουλευτή, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος καλωσόρισε τον καθηγητή Γιώργο Παπαστάμκο και αναφέρθηκε στο ήθος, την τιμιότητα, αλλά και την πολιτική ικανότητα και προσφορά του τιμώμενου προσώπου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε βιογραφικά του στοιχεία.
Ακολούθως, τον λόγο έλαβαν η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η οποία και απέδωσε το Μετάλλιο, και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη.
Την τελετή έκλεισε με επίκαιρη ομιλία ο τιμώμενος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή, καθώς και τους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, που φιλοξενούν τις απόψεις και τα νέα σχετικά με την δραστηριότητά του, όχι επειδή προβάλλεται ο ίδιος, αλλά επειδή ενημερώνονται οι πολίτες.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα