Σειρά συναντήσεων με εκπαιδευτικούς φορείς είχε το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, για ζητήματα που αφορούν στην τρέχουσα καθημερινότητα. Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου όπου συζητήθηκε το πρόβλημα της στέγασης του σχολείου.  

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου ως προς το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον παρακείμενο καταυλισμό των ΡΟΜ και τέθηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών έτσι ώστε να ξεπεραστούν οι δυσχέρειες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, εθιμοτυπική συνάντηση είχε η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη με τους νέους Σχολικούς Συμβούλους της Β’θμιας Εκπαίδευσης, κατά την οποία αντηλλάγησαν ευχές και  συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τους Συμβούλους. Κατά τη συνάντηση τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επίλυσης των αναφερθέντων προβλημάτων ενώ ο Δήμος ζήτησε τη συμβολή των εκπαιδευτικών σε ζητήματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εθελοντικών δράσεων των μαθητών των σχολείων. 

Εκ μέρους του Δήμου Βέροιας, παρόντες στη σύσκεψη ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αλληλεγγύης, κα. Βαρβάρα Σταυροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Α. Λαζαρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Α. Καγκελίδης.
Γραφείο Τύπου Δήμου Βέροιας
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα