Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Δημήτρη Δάσκαλου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Επιχείρησης συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων των πρώην Δήμων Δοβρά και Μακεδονίδος. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο συντονισμός των απαιτούμενων ενεργειών για την είσπραξη των οφειλομένων ποσών από κατανάλωση νερού των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων. 
«Είναι υποχρέωση όλων μας να εξοφλούμε τις όποιες υποχρεώσεις μας προς την επιχείρηση για να είναι αρχικά βιώσιμη και να έχει την δυνατότητα να καλύπτει τις όποιες ανάγκες μας με βασικότερη αυτήν της παροχής νερού άριστης ποιότητας …» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Δάσκαλος.   

Αποφασίσθηκε δε ομόφωνα να αποσταλούν, τις αμέσως προσεχείς ημέρες και με την βοήθεια των προέδρων των  Τοπικών Κοινοτήτων, οι λογαριασμοί κατανάλωσης με τις χρεώσεις στους κατοίκους, ενώ κλιμάκιο της επιχείρησης θα επισκεφθεί τα γραφεία των Κοινοτήτων προς είσπραξη των οφειλομένων, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ
12/12
ΠΑΤΡΙΔΑ
ΤΡΙΤΗ
13/12
ΤΡΙΛΟΦΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ
14/12
ΦΥΤΕΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ
15/12
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16/12
ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ
19/12
ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
ΤΡΙΤΗ
20/12
ΣΦΗΚΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ
21/12
ΡΙΖΩΜΑΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ
22/12
ΔΑΣΚΙΟ
Η συνάντηση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων του Προέδρου με όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του ενιαίου Δήμου Βέροιας, ενώ παραβρέθηκαν σε αυτήν τόσο ο Διευθυντής της επιχείρησης Θωμάς Αχτσής όσο και η προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού Αικατερίνη Τσιαπάρα και ο αρμόδιος υπάλληλος της ΔΕΥΑΒ Στέλιος Πιπερίδης.        
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα