Από το πολιτικό γραφείο του Τάσου Σιδηρόπουλου ανακοινώθηκαν τα εξής: Ο  Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε συνέντευξη την Τρίτη 4-10-2011 στον  ραδιοφωνικό Σταθμό της Αθήνας  «Βήμα FM»,  στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Παπαχρήστου Γεώργιου.  

Στην ερώτηση του κ. Παπαχρήστου σχετικά με τα προνόμια των Ελλήνων Βουλευτών, ο κ. Σιδηρόπουλους απάντησε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μια οργανωμένη σύζητηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και κάποια από αυτά που θεωρούνται ως προνόμια για τους Έλληνες Βουλευτές να καταργηθούν.
Όσον αφορά στην ευθύνη των πολιτικών προσώπων για την παρούσα οικονομική κατάσταση, τόνισε ότι πρέπει να συνταχθεί μια επιτροπή, η οποία θα έχει ως αρμοδιότητα να εξετάσει και να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες στα πρόσωπα, ώστε να σταματήσει με τον τρόπο αυτό η ατιμωρησία.
Σχετικά με όλα αυτά τα μέτρα που επιβάλλει η Κυβέρνηση, ο Βουλευτής δήλωσε ότι πρέπει να είναι σύμφωνα με αυτό που επιβάλλει το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης.  Σημείωσε ότι, δεν είναι δίκαιο να επιβαρύνουν μόνο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους αυτής της χώρας, αλλά η Κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει όλους εκείνους που κατάφεραν να βγάλουν στο εξωτερικό δισεκατομύρια ευρώ, χωρίς να εμφανίζονται τα ποσά αυτά στην Ελλάδα και χωρίς να πληρώνονται οι αντίστοιχοι φόροι. «Δεν πρέπει αυτοί οι λογαριασμοί να θεωρούνται ιεροί», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε ότι πρέπει να αναζητηθούν οι κάτοχοί τους και να πληρώσουν το αντίστοιχο τίμημα, έτσι ώστε  να νιώσουν οι πολίτες αυτής της χώρας ότι υπάρχει κράτος δικαίου.
Κλείνοντας τη συνέντευξη ο κ. Σιδηρόπουλος δήλωσε  ότι,  πρέπει να αγωνιστούμε σύσσωμοι  για τη  σωτηρία της πατρίδας μας,  αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον   παράγοντα «άνθρωπο», κάτι που επιβάλει να υπάρξει άμεσα σωτηρία του Ελληνικού λάου.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα