Συνάντηση με τη Δήμαρχο Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, είχε το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της πόλης, ο «Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ». 
Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου προέβη σε πλήρη ενημέρωση ως προς την πορεία των θεμάτων του χώρου Αυτόνομης Διαβίωσης και από κοινού με τη Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο αποφασίστηκε η επίσκεψη της Δημάρχου στο Υπ. Περιβάλλοντος προκειμένου να τεθεί εκ νέου το ζήτημα την ανέγερσης μονάδας κοντά στο Νοσοκομείο Βέροιας.  

Στη σύσκεψη ζητήθηκε επίσης η λειτουργία του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου προκειμένου η μονάδα να λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη, συνεργαζόμενη με τους φορείς του Νομού. Τέλος, ζητήθηκαν ορισμένες μικροπαρεμβάσεις στο κτίριο της θερινής διαβίωσης ΑΜΕΑ του Νομού, στο Κ. Βέρμιο του Δήμου Βέροιας όπου φιλοξενούνται τους καλοκαιρινούς μήνες.  
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αικατερίνη Γιοβανοπούλου, ο πρώην Πρόεδρος Χρήστος Καραγιάννης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αλληλεγγύης Βαρβάρα Σταυροπούλου και ο πρώην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα