Συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου πραγματοποίησε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει για τη μεταφορά της Χημικής Υπηρεσίας Βέροιας από την πόλη της Βέροιας στην περιοχή της Σκύδρας. 

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό ότι το Χημείο της Βέροιας, όπως και το Τελωνείο έχουν πολλαπλάσιο όγκο εργασίων από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Σκύδρας και επομένως η ζημία που θα προκύψει από την ενδεχόμενη μεταφορά του Χημείου θα είναι μεγαλύτερη από το κόστος του ενοικίου που δαπανάται για τη στέγαση την συγκεκριμένης Υπηρεσίας στην πόλη της Βέροιας. Ταυτόχρονα τον ενημέρωσε ότι οι συγκεκριμένες υπηρεσίες έχουν άμεση γειτνίαση με την Εγνατία Οδό και έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα οι εξαγωγές των προϊόντων.
Ο κ. Οικονόμου διαβεβαίωσε ότι όσον αφορά το χημείο της Βέροιας, έχουν γίνει οι προτάσεις των υπηρεσιακών παραγόντων αλλά δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση από το Υπουργείο. Η απόφαση για το Χημείο της Βέροιας αναμένεται να παρθεί από τον αναπληρωτή Υπουργό κατόπιν συνεργασίας και συνεννόησης με τους φορείς του Νόμου Ημαθίας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα