Με 8 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 23 Αυγούστου, στη 1 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροοπή του Δήμου Βέροιας, στο Δημαρχείο.

Τα θέματα έχουν ως εξής::


ΘΕΜΑ    1ο:    Ψήφιση ή μη πιστώσεων οφειλών παρελθόντων ετών.      
ΘΕΜΑ    2ο:    Αποδοχή δωρεάς σαρώθρου πεζού χειριστή από το Δήμο Αθηναίων      
ΘΕΜΑ    3ο:    Έγκριση  ή μη εξόδων μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου.       
ΘΕΜΑ    4ο:    Ψήφιση ή μη πίστωσης υπέρ Δικηγορικού Συλλόγου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.      
ΘΕΜΑ    5ο:    Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Βέροιας κατά τη συζήτηση της αγωγής των Βασιλικής Αξιώτη κλπ., που αφορά άρση προσβολής δικαιώματος για ελεύθερη χρήση κοινόχρηστης οδού.      
ΘΕΜΑ    6ο:    Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατά τη συζήτηση της έφεσης του Ε. Βαλαβάνη κατά της 2099/3-6-2009 Απόφασης της Οικονομικής Επιθεώρησης Υπολ. Κεντρικής Μακεδονίας.      
ΘΕΜΑ    7ο:    Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου για να παραστεί ενώπιον του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατά τη συζήτηση της έφεσης του Κ. Γιδιώτη κατά της 2099/2009 Απόφασης της Οικονομικής Επιθεώρησης Υπολ. Κεντρικής Μακεδονίας.      
ΘΕΜΑ    8ο:    Έγκριση ή μη δαπάνης για τη μεταφορά δύο τρακτόρων φορτηγών από τον ΟΔΔΥ Πάτρας στο Δήμο Βέροιας   

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα