Μία εύκολη συνταγή για βουτήματα με σοκολάτα.

Βουτήματα με σοκολάτα
Μία έυκολη συνταγή για να φτιάξετε τα δικά σας βουτήματα με σοκολάτα.
Cuisine: Ελληνική
Τύπος συνταγής: Γλυκό
Serves: 1 Κουτί
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος Μαγειρέματος: 
Συνολικός χρόνος: 
Συστατικά
  • 470 γρ. , Αγελάδας
  • 175 γρ. sugar
  • 3 τεμ. eggs
  • 650 γρ. flour, gia oles tis xriseis
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν
  2. Προσθέτουμε ένα -ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα
  3. Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι, συνεχιζοντας το χτύπημα,μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές και σχετικά σφιχτό μείγμα.
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170.
  5. Σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής (κορνέ),εφαρμοζουμε όποιο στόμιο μας αρέσει και γεμίζουμε με ένα κουτάλι με το μείγμα.
  6. Στρώνουμε μια λαμαρίνα φούρνου με λαδόκολλα.
  7. Πιέζουμε με το χέρι μας τη σακούλα,σπρωχνοντας τη ζύμη και σχηματίζουμε βουτήματα σε σχήματα της αρεσκείας μας πάνω στη λαδόκολλα.
  8. Ψήνουμε για 20 λεπτα.Όταν κρυώσουν,τα ξεκολλαμε από τη λαδόκολλα.
  9. Μπορουμε να τα κολλήσουμε ανα δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή μπορούμε να τα βουτήξουμε μέχρι τη μεση σε λιωμένηκουβερτούρα.