Με άνετη επικράτηση έναντι των υπολοίπων συνδυασμών η παράταξη “Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών” αναδείχθηκε πρώτη στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. 

Ως αποτέλεσμα του εκλογικού αποτελέσματος, η ΑΣΕ έλαβε 4 από τις 7 έδρες του Δ.Σ. και πρόεδρος αναδείχθηκε, έπειτα από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων μελών του νέου Δ.Σ., ο Παναγιώτης Χατζησάββας, πρώτος σε ψήφους υποψήφιος. 

Οι εκλογές διεξήχθηκσαν στις 30 Μαΐου 2024 και τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Στις 3 Ιουνίου 2024, ο πλειοψηφών Σύμβουλος Παναγιώτης Χατζησάββας συγκάλεσε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα εκλεγμένα μέλη του νέου Δ.Σ., με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και εξουσιοδότηση ταμία για τραπεζικές συναλλαγές».

Μετά από μυστική ψηφοφορία το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Χατζησάββας Παναγιώτης

Γεν. Γραμματέας: Κοκοζίδου Άννα

Αντιπρόεδρος: Γκόγκα Ελένη

Ταμίας: Αρζόγλου Ευθυμία-Σουλτάνα

Μέλη: Τσεχελίδης Ιωάννης, Κελεπούρης Μιχαήλ, Μιχαηλίδου Σταυρούλα, Τουτουντζίδης Παύλος, Μελιόπουλος Ιωάννης

Η διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου είναι από 30-5-2024 έως 30-5-2026.

Ευχαριστήριο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Ημαθίας

Μια νέα εποχή ξεκινά από σήμερα με σωματείο στήριγμα και αποκούμπι όλων των συναδέλφων!

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Ημαθίας χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο έστειλαν τρανταχτό μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, ισχυρό μήνυμα αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και στην αυταρχική αξιολόγηση, έδωσαν ένα ηχηρό ράπισμα στον υποταγμένο κυβερνητικό συνδικαλισμό των παρατάξεων ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ, που πήγαν κόντρα στη θέληση των συναδέλφων επιδιώκοντας να παραδώσουν έναν ολόκληρο κλάδο σαν πρόβατα σε σφαγή στους αξιολογητές.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς από όλους τους υποψήφιους και όλες τις υποψήφιες της ΑΣΕ Ημαθίας. Μια νέα εποχή ξεκινά από σήμερα, με την ΑΣΕ πρώτη δύναμη με διαφορά στον Σύλλογό μας (ποσοστό 39,65% για το Δ.Σ. και 36,61% για αντιπροσώπους στην 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ!!!

Το ιστορικό εκλογικό αποτέλεσμα, η τεράστια άνοδος της ΑΣΕ με ποσοστό αύξησης +16,56% στις εκλογές για Δ.Σ. και +13,59% στις εκλογές για αντιπροσώπους, οι 4 έδρες στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και οι 2 αντιπρόσωποι στην 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ,  μάς βάζουν μπροστά σε ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες και καθήκοντα.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους, και αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και εκείνους που έκαναν άλλη επιλογή στην κάλπη, πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει ο Σύλλογός μας αυτό που υποσχεθήκαμε προεκλογικά: ΣΤΗΡΙΓΜΑ και ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ όλων των συναδέλφων! Για να μπει φρένο και στην Ημαθία στην αξιολόγηση!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πηγή