Μικροατυχήματα με το αυτοκίνητο συμβαίνουν συχνά, από μια μικρή γρατζουνιά στο παρκάρισμα μέχρι σοβαρότερα χτυπήματα που χρειάζονται άμεσα επισκευή, για αισθητικούς ή/και λειτουργικούς λόγους. 

Αν δεν είμαστε υπαίτιοι ή αν έχουμε μικτή ασφάλεια, τα έξοδα τα καλύπτει η ασφαλιστική. Ωραία, αλλά πως θα επιλέξεις το κατάλληλο φανοποιείο; Πόσες μέρες θα πάρει η επισκευή; Και, το σημαντικότερο, τι θα κάνεις με τις μετακινήσεις σου όσες μέρες επισκευάζεται; 

Από προσωπική εμπειρία είμαστε σε θέση να σας πούμε πως υπάρχει λύση, για όλα! Διότι, βρήκαμε φανοποιείο που προχώρησε σε χρόνο ρεκόρ στην αποκατάσταση της ζημιάς, το αποτέλεσμα ήταν άψογο, ενώ δεν χρειάζεται να αγχώνεστε που μείνατε χωρίς όχημα, καθώς η εταιρία σας δίνει άμεσα όχημα δικό της! 

Τα παραπάνω τα διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι και θεωρήσαμε πως τύχαμε ιδιαίτερης μεταχείρισης. Ωστόσο, εκ των υστέρων διαβάσαμε και τις δεκάδες κριτικές των ευχαριστημένων πελατών και διαπιστώσαμε πως δεν ήμασταν εμείς οι… προνομιούχοι, αλλά όλοι οι πελάτες της συγκεκριμένης επιχείρησης. 

Ειλικρινά, που στην Ημαθία πάτε ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, άμεσα σας δίνουν άλλο και μέσα σε 2-3 μέρες, αναλόγως τη ζημιά, σας το ετοιμάζουν; Και μάλιστα, αν χρειαστεί να το πληρώσετε εσείς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς; 

Για να μην σας κουράζουμε άλλο, προτείνουμε ανεπιφύλακτα, για όλους τους παραπάνω λόγους, την εταιρία Thomidis – The art of Refinisng, του κ. Φώτη Θωμίδη, που βρίσκεται λίγα μέτρα πριν τα φανάρια της διασταύρωσης της Νάουσας. 

Στοιχεία:

Διεύθυνση: ΕΟ Βέροιας – Νάουσας, Διασταύρωση Σ.Σ. (150 μέτρα πριν τα φανάρια, αν πηγαίνετε από Βέροια προς Νάουσα)

Τηλέφωνα: 23320 41398 και 6994 61 65 76

e-mail: thomidispaint@gmail.com

Διαβάστε εδώ τις κριτικές των πελατών

Δείτε στον χάρτη που βρίσκεται η επιχείρηση

Την επόμενη φορά που χρειαστεί να πάτε σε φανοποιείο, ξεχάστε το άγχος για το κόστος, τον χρόνο και τις μετακινήσεις σας… Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και αυτό το νοιώθεις από την πρώτη στιγμή μέχρι την ώρα που θα παραλάβεις το όχημά σου επισκευασμένο!

Πηγή