ΔΤ από τη ΔΕΕΠ-ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ Την Τετάρτη 30 Μαΐου επισκέφτηκε την Ημαθία κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη στο οποίο συμμετείχαν ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Θόδωρος Καράογλου και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικού κ. Άγγελος Δημοσθένους.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε, συνοδεία των τριών βουλευτών του νομού κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, κ.Τάσου Μπαρτζώκα, κ.Λάζαρου Τσαβδαρίδη και του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π.  Σταύρου Γιανναβαρτζή,  την Ι Μεραρχία Πεζικού, στρατιωτικές μονάδες της περιοχής, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη και μεταποιητικές επιχειρήσεις του νομού.

Στο πέρας των επισκέψεων ακολούθησε συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας όπου ο Υφυπουργός τόνισε τη σημασία της ψήφου στις ευρωεκλογές για να παραμείνει η  Ελλάδα μια χώρα που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει να ηγείται πρωτοβουλιών και ενεργειών που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά παράλληλα την ειρήνη και την ασφάλεια με μια ασπίδα προστασίας των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης.

Οι παρευρισκόμενοι λαμβάνοντας το λόγο με τη σειρά τους τόνισαν την ανάγκη να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα σταθερότητας της χώρας, συμμετέχοντας στις εκλογές και δίνοντας θετική ψήφο στην κυβέρνηση ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τα αποτελέσματα της 9ης Ιουνίου.

Πηγή