Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη… 

💣 Ωωω, ΠΑΟΚάρα είσαιτρέλ… Ώπα! Συγγνώμη κυρία μου, παρασύρθηκα από στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας…

📌 Σε αυτό που υπήρχε πρόταση να φωτιστεί το Δημαρχείο της Βέροιας στο χρώματα του ΠΑΟΚ ντε!

📌 Αλλά οι… αναίσθητοι, ΠΑΟΚτσήδες και μη, δημοτικοί σύμβουλοι (πλην της παράταξης Παλουκίδη) δεν το δέχτηκαν!

📌 Άκου εκεί «δεν είναι σοβαρή η πρόταση»…

💣 Εν τω μεταξύ, την επομένη της συνεδρίασης της Δευτέρας (20/5) ήταν του Αγίου Κωνσταντίνου (και Ελένης) και με την ευκαιρία κάποιοι από τους Κωνσταντίνους (είναι και πολλοί στο Σώμα, ζωή να’ χουν) έφεραν γλυκά να κεράσουν.

📌 Φανταστείτε από ποιο… μονοπώλιο αγοράστηκαν τα γλυκά! Μα, φυσικά, από το Lido! Διότι, όπως σχολίασα στην θέα τους, αλίμονο αν δεν αγοράζαμε τα γλυκά από τους απογόνους των μεγάλων ευεργετών του Δήμου Αδελφών Κούσιου!

📌 Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν στο μυαλό τους και καμιά… νέα δωρεά και “χτίζουν” το μπάτζετ!

💣 Την Δευτέρα εκείνη, το μεσημέρι, είχαμε και την επίσκεψη Κασσελάκη στην Ημαθία. Δεν ήρθε βέβαια μόνος. Είχε μαζί και τον Τάιλερ και την Φάρλι. Οικογενειακή εξόρμηση.

📌 Βεβαίως, όλα τα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη της Αριστεράς στάθηκαν στο πλευρό του προέδρου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Στέφανου Κασσελάκη.

📌 Δεν θα με πιστέψετε, ούτε καν εγώ δεν είμαι σίγουρος για αυτό που γράφω, αλλά μου φάνηκε πως στα αυτιά μου αντηχούσαν… επαναστατικά τραγούδια από την πλευρά του βουνού.

📌 Σα να άκουγα «Βροντάει ο Όλυμπος κι αστράφτει η Γκιώνα…», αλλά δεν φημίζομαι και για την ακοή μου!

📌 Ίσως να ακουγόταν «Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα, γούστα ακριβά» και γω ήμουν σε φάση «άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου!». Δεν παίρνω όρκο παιδια!

💣 Μιας που λέμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, του Στέφανου τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπω πως αυτό που λέει συχνά ο Ανδρουλάκης, περί επιλογής αντιπάλων από τη ΝΔ, μπορεί και να έχει βάση…

📌 Από τη μία το δίπολο Κασελλάκη Βελόπουλου, από την άλλη ο «ανεξάρτητος» Λοβέρδος που όλως τυχαίως θέλησε να κάνει κόμμα…

📌 Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει μόνο να ελέγχει με μαεστρία το κόμμα του, αλλά διαμορφώνει τις κατάλληλες για αυτόν συνθήκες και στα απέναντι κόμματα.

📌 Για αυτό και λέω ότι ο Μητσοτάκης είναι πολιτικό φαινόμενο… Όχι μόνο δεν τον επηρεάζουν όσα «σκάνε» επί θητείας του, αλλά βρίσκει τον τρόπο να στρέφει τα βέλη που έρχονται κατά πάνω τους στους απέναντι.

📍 ΥΓ: Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε… Δεν «χαρίζουμε» και δεν αφήνουμε τα διάφορα κομματό…παιδα να αποφασίζουν για εμάς.

📍 ΥΓ2: Η Μακεδονία είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των μεγάλων κομμάτων… Κάτι θα ξέρουν και ανησυχούν τόσο!

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα InVeria – Κυριακή 26 Μαΐου 2024, φύλλο 108)

Πηγή