ΔΤ: Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ, ένα πανόραμα των πολιτικών μας θέσεων, το μέχρι σήμερα έργο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ, αλλά και όλα όσα κάνουν τη ΝΙΚΗ μία εντελώς διαφορετική πολιτική δύναμη, σε μία περιεκτική έκδοση.

Σε μια εποχή που η ψυχή μας τσαλακώθηκε από τις μικρότητες και την παρακμή, που κουραστήκαμε από τους διχασμούς, καλούμαστε να ψηφίσουμε για την θέση μας στην Ευρώπη, για την θέση μας στην Δύση. Μια Ευρώπη με χαμένη ταυτότητα, πολιορκημένη και ανασφαλή από την παράνομη μετανάστευση. Μία Ευρώπη λημέρι αντιχριστιανικών ιδεοληψιών. 

Η ΝΙΚΗ, το ευγενές Κίνημά μας, βαδίζει προς τις ευρωεκλογές, με σημαίες το μεγαλείο της Πονεμένης Ρωμιοσύνης, το φιλότιμο του λαού μας, το φως της ηλιόλουστης Ορθοδοξίας. Συνεχίζουμε αλύγιστοι, αταλάντευτοι και απροσκύνητοι, τον αγώνα μας για μια Ελλάδα με «παιδιά και παιδεία», για μια Ελλάδα περήφανων Ελλήνων, για μια κοινωνία με αξιοπρέπεια και εργασία για όλους, για μια Ευρώπη καταφύγιο Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

Αγαπητοί φίλοι της Ημαθίας, χάρη σε εσάς και τον αγώνα σάς η ΝΙΚΗ βρίσκεται στην Βουλή. Μετά από ένα χρόνο ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την θέση της και στην Ευρώπη για το καλό της Ελλάδας. 

Στις 9 Ιουνίου λοιπόν καλείστε όλοι να βρεθείτε μπροστά στην κάλπη και να την στηρίξετε. Οι 42 άξιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές παρουσιάζονται στον παρακάτω σύνδεσμο, όπως και οι θέσεις της ΝΙΚΗΣ. Έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε κατά συνείδηση έως 4 υποψήφιους από όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου νόμου. 

Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνος του νόμου Ημαθίας Χρυσόμαλλος Θωμάς και

η Γραμματέας Θεοδωρίδου Ειρήνη

Το σχετικό προεκλογικό φυλλάδιο και οι υποψήφιοι/ες Ευρωβουλευτές του κόμματος ΝΙΚΗ

Πηγή