Την Βέροια επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου 2024, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Μαΐου 2024. 

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε αρχικά την έδρα της 1ης Μεραρχία Πεζικού, την ιστορική έδρα του Β’ Σ.Σ., όπου παρουσίασε το σχέδιό του για την αναδιάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων, περιηγήθηκε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα στο Επισκοπείο και τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας. 

Στις 12 το μεσημέρι συναντήθηκε με στελέχη και φίλους της ΝΔ σε κεντρικό καφέ της Βέροιας, όπου έκανε σύντομη ομιλία, στην οποία  εξήρε την ομορφιά της Βέροιας και τόνισε τις προοπτικές που έχει η πόλη. Ο Νίκος Δένδιας μίλησε, επίσης, για την ξεχωριστή σημασία που έχει για τη ΝΔ η Μακεδονία, ενώ χαρακτήρισε “ανιστόριτες και ανόητες κραυγές” όσα ακούγονται από την Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία των Σκοπίων (χωρίς να τις κατονομάσει). Ο κ. Δένδιας μίλησε επίσης για την δρομολογούμενη αναδιάρθρωση των ενόπλων δυνάμεων, τους δύο αμυντικούς “θόλους” που σχεδιάζει να δημιουργήσει πάνω από την χώρα, για την θωράκιση ενάντια σε drown και πυραύλους. 

Παράλληλα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, για τις οποίες ζήτησε να μην υπάρχει εφησυχασμός, παρά τις θετικές για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις. 

Δείτε τον χαιρετισμό του Νίκου Δένδια στους συγκεντρωμένους πολίτες στη Βέροια:

Πηγή