ΔΤ: Περιοδεία στο Νομό Φλώρινας, πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Μαΐου ο Βουλευτής και Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Μπαρτζώκας, με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με πολίτες και φορείς ενόψει των Ευρωεκλογών, ο Τάσος Μπαρτζώκας μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη και το Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Φλώρινας και Αμυνταίου καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ξεναγήθηκαν στο φημισμένο Κτήμα Άλφα, ενώ στη συνέχεια ο Τάσος Μπαρτζώκας με τα μέλη του κλιμακίου είχαν μία δια ζώσης συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Ειρηναίο.

Η περιοδεία στο Νομό Φλώρινας έκλεισε με την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -όπως συνηθίζει- δεν άφησε αναπάντητο κανένα δύσκολο ερώτημα των ημερών: αναφέρθηκε στο σοβαρό διακύβευμα των Ευρωεκλογών, αλλά και στο ζήτημα της ακρίβειας -για το οποίο έχει ήδη ζητήσει συνδρομή από του ευρωπαϊκούς θεσμούς-.

Στις επαφές που πραγματοποίησε ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε την ανάγκη όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, καθώς οι εκλογές ανάδειξης των εκπροσώπων μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι καθοριστικές για τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν στα ευρωπαϊκά όργανα και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την πατρίδα μας στο μέλλον. Μάλιστα, προέτρεψε τους πολίτες του ακριτικού Νομού να αναλογιστούν ποιά πολιτική δύναμη μπορεί να τους εκπροσωπήσει επάξια και να υπερασπιστεί με τον καλύτερο τρόπο το εθνικό συμφέρον, έχοντας κατά νου, ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επιδείξει σταθερότητα και συνέπεια λόγων και πράξεων μέχρι σήμερα και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και στην επόμενη κοινοβουλευτική θητεία!

Πηγή