ΔΤ από Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας: Σε λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα διαγωνιστούν για την είσοδο τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών. 

Για το λόγο αυτό ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους, στις ειδικές ακολουθίες για τα παιδιά μας προκειμένου όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και φίλοι, να ενώσουμε τις προσευχές μας για την επιτυχία τους.

 Η ειδική ακολουθία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα τελεστεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 7:00 μ.μ..

 Στη Βέροια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Αντωνίου, στη Νάουσα θα τελεστεί Παράκληση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην Αλεξάνδρεια θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Πηγή