Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη… 

💣  Πω πω κυρία μου, τι μεγάλες στιγμές που ζούμε!!! 

📌 Τα κοστούμια ξεσκονίστηκαν, τα ταγέρ και τα άλλα ωραία συνολάκια φρεσκαρίστηκαν, τα χαμόγελα φορέθηκαν και βουρ στις επάλξεις!!!

📌 Καλά το κατάλαβες. Δεν μιλάω για επάλξεις… αγωνιστικές, αλλά για τις ωραίες, τις συνήθειες από παλιά, της υποδοχής των πολιτικών αρχηγών!

📌 Και δώσε η σέλφι, και να οι πόζες, να τα χειροκροτήματα! Τρέλα σου λέω, σκέτη ομορφιά! 

📌 Θα μου πεις ποιος πάει πια σε τέτοιες συγκεντρώσεις; Ε πως! Τόσος κόσμος πάει, μην τους αδικείς! 

📌 Εν τω μεταξύ, δείτε το και σαν κουίζ, υπήρχε ρε παιδιά μια κυρία που τον κοίταζε τον Μητσοτάκη στην ομιλία του στο πεζόδρομο της Βέροιας με τόσο αφοσίωση και θαυμασμό που δεν το έχω ξαναδεί… 

📌 «Να βρείτε μία γυναίκα να σας κοιτά όπως η συγκεκριμένη τον Μητσοτάκη». Παροιμιώδες σκηνικό… 

📌 Από την άλλη, φουλ το τσαλαπάτημα των γύρω – γύρω. Να κάτι πολιτευτές, να κάτι στελέχη, να κάτι απλοί… θαυμαστές, χαμούλης. 

💣 Ήρθε όμως και ο Ανδρουλάκης. Τα πράγματα εκεί πιο χαλαρά. Είναι πιο… βαρύς εδώ που τα λέμε ο Νικόλας. 

📌 Διότι μπορεί να είναι και οι δύο… άκηδες, αλλά το αξάν το Κρητικό, το μούσι και το μπρουτάλ του Ανδρουλάκη δεν το φτάνεις Κυριάκο μου, πώς να το κάνουμε. 

📌 Καλός ο Ανδρουλάκης στη Βέροια, δεν λέω, αλλά σαν λίγο άνευρά τα πράγματα ρε σύντροφοι. Ή έτσι τα είδα εγώ από μακριά, γιατί δεν πρόκαμα να φτάσω. 

📌 Τουλάχιστον κρατάτε ανόθευτες τις μουσικές σας επιλογές, πράγμα που φυσικά σας κάνει αξιολάτρευτους, αλλά και υποψήφιους να ενταχθείτε στους καταλόγους της UNESCO για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά! 

💣 Δεύτερα θα έρθει και ο Στέφανος. Δεν θα πούμε πολλά, να κρατήσουμε όρεξη για την επόμενη φορά. 

📌 Πάντως, έχει πλάκα που κάθε φορά που έρχεται ένας πολιτικός αρχηγός (καλά, ο Μητσοτάκης κυρίως που έχει και την εξουσία) αρχίζουν τις ανακοινώσεις τα άλλα κόμματα. 

📌 Δεν λέω, χρήσιμος ο αντίλογος, αλλά είναι και λίγο προβλέψιμο όλο αυτό. Και αυτά που θα πει ο μεν και ο αντίλογος των δε. Δε βαριέσαι, δημοκρατικός διάλογος να υπάρχει! 

📍 ΥΓ: Η 19η Μαΐου είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, της γενοκτονίας των 353.000 ψυχών Ελλήνων. Αιωνία η μνήμη τους, αλλά και αιώνιες, αν χρειαστεί, να είναι οι προσπάθειες για δικαίωσή τους. 

📍 ΥΓ2: Θα έχετε καταλάβει φαντάζομαι πόσο πολύ αγαπάμε και στηρίζουμε τα «Παιδιά της Άνοιξης». Για αυτό και με χαρά σας λέω ότι τον Σεπτέμβριο θα το εγκαινιάσουμε το ΚΔΗΦ μας (αφού όλοι μαζί το χτίσαμε), πρώτα ο Θεός!

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα InVeria – Κυριακή 19 Μαΐου 2024, φύλλο 107)

Πηγή