Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και μέλη της Δημοτικής Αρχής είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου 2024 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, στο πλαίσιο των επαφών που κάνει με φορείς ανά την Ελλάδα. 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, καθηγητής της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και πρώην κοσμήτορας αυτής, τόνισε στη συνάντηση ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιεί συναντήσεις με φορείς (της αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς κλπ) προκειμένου να αφουγκραστεί όσα έχουν να πουν και σε δεύτερο χρόνο θα κάνει νέες περιοδείες με ομιλίες και ανοιχτές συγκεντρώσεις. Παράλληλα, ανέπτυξε εν συντομία μερικά από τα βασικά θέματα που έχει ως προτεραιότητα και για τα οποία θα παλέψει μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του ζήτησε να αναφέρει με ποιους τρόπους θα μπορούσε να σταθεί αρωγός στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι στάθηκαν ιδιαίτερα σε θέματα του πρωτογενούς τομέα και ειδικότερα της αγροτικής οικονομίας και την κτηνοτροφίας. 

Βίντεο και φωτογραφίες από την συνάντηση:

Ρεπορτάζ – φώτο: Νίκος Βουδούρης

Βίντεο: Ευγένιος Βαρακλής

Πηγή